anterior 1 2 3

  27/02/2024 10:30
 AUTOR: Horowitz, Paul;Hill, Winfield
 TITULO: The art of electronics
 Editorial: Cambridge University Press
 Edición: 3° ed. improved  Año: 2022
 Idioma inglés  Solicite: 621.38 H786
 Comentario:
  3° ed. mejorada
  27/02/2024 10:26
 AUTOR: Hayes, Thomas C.; Horowitz, Paul
 TITULO: Learning the art of electronics: A hands-on lab course
 Editorial: Cambridge University Press
 Año: 2020
 Idioma inglés  Solicite: 621.38 H328
 Comentario:
  -
  23/08/2023 09:14
 AUTOR: Maga, Joseph; Tu, Anthony (ed.)
 TITULO: Food additive toxicology
 Editorial: Marcel Dekker
 Edición: -  Año: 1995
 Idioma inglés  Solicite: 664 F739 o
 Comentario:
  -
  23/08/2023 08:59
 AUTOR: Wagner, Gabriele, Guilbault, George (ed.)
 TITULO: Food biosensor analysis
 Editorial: Marcel Dekker
 Edición: -  Año: 1994
 Idioma inglés  Solicite: 664 F739
 Comentario:
  -
  23/08/2023 08:07
 AUTOR: Nollet, Leo (ed.)
 TITULO: Handbook of food analysis
 Editorial: Marcel Dekker
 Edición: -  Año: 1996
 Idioma inglés  Solicite: 664 H191
 Comentario:
  -
  23/08/2023 08:03
 AUTOR: Ching Kuang Chow (ed.)
 TITULO: Fatty acids in foods and their health implications
 Editorial: Marcel Dekker
 Edición: -  Año: 1992
 Idioma inglés  Solicite: 664 F263
 Comentario:
  -
anterior 1 2 3